Pigmentvlekken

Service Details

Pigment behandeling

Veel mensen krijgen op een bepaald moment last van pigmentvlekken, vooral op het gezicht. Deze vlekken kunnen storend worden ervaren en worden vaak gecamoufleerd met make-up. De belangrijkste oorzaak van pigmentverstoringen is de zon, daarom adviseren we om zonlicht (UVA en UVB) zoveel mogelijk te vermijden of een beschermende zonnebrandcrème te gebruiken. 

Als u last heeft van pigmentvlekken, kunnen de ervaren huidtherapeuten van ONS Laser Clinic ze snel en veilig verwijderen. Laat ons weten hoe we u kunnen helpen en neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zijn een veelvoorkomend huidprobleem en komen vaak voor op lichaamsdelen die veelvuldig aan zonlicht zijn blootgesteld, zoals het gelaat, armen en handen. De zon is de belangrijkste oorzaak van pigmentverstoringen en daarom is het belangrijk om zonlicht (UVA en UVB) zoveel mogelijk te mijden of een beschermende sunblock te gebruiken.

Er zijn verschillende soorten pigmentvlekken, zoals ouderdomsvlekken, die ontstaan door langdurige blootstelling aan de zon. Ook kan de huid beschadigd raken door de zon, wat leidt tot abnormale pigmentatie en veranderingen in de textuur van de huid. Tijdens de zwangerschap komen pigmentvlekken vaak voor, in de vorm van het zwangerschapsmasker, wat zich uit in donkere vlekken in het gezicht en soms in de nek. Dit wordt veroorzaakt door zwangerschapshormonen.

De huidtherapeuten van ONS Laser Clinic kunnen pigmentvlekken op een snelle en veilige manier verwijderen. Ze zullen u advies geven over hoe u het beste uw huid kunt beschermen tegen verdere pigmentverstoringen en hoe u bestaande vlekken kunt behandelen. Zo kunt u weer stralen met een egale en gezonde huid.

Pigmentvlekken behandeling

Er zijn verschillende behandelmethoden om pigmentvlekken effectief te verwijderen. Afhankelijk van het type pigmentverstoring kan voor een bepaalde behandeling worden gekozen. Voor de behandeling van pigmentvlekken hebben we bij Ons Laser Clinic de Cynosure Elite+ laserapparaat.

v.a. 

€35

Pigment behandeling met de Cynosure laser apparaat.

Inclusief:

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze huidtherapeuten. Wij helpen u graag verder.