Over ONS

Salon 7
ons-team
Nurcay-Yilmaz-behandeling
Salon 8

Over ons

Binnen kijken bij ONS…

Drie jonge ondernemers, die ook nog eens zussen zijn. Wie een stap verder wil gaan in huidverbetering en ontharen, is welkom bij Ons Laser Clinic. Onze specialisten bieden allerlei soorten laserbehandelingen aan zoals, het verwijderen van rode vaatjes, couperose, rosacea, pigmentvlekken, beenvaatjes en uiteraard laser ontharen.

Onze kliniek beschikt over verschillende soorten lasers, waaronder Cynosure Ellite+ laser, DEKA-again en GentleMax Pro. De lasers zijn een combinatie van Nd: Yag-laser en een Alexandrite-laser.

Waarom ONS?

Persoonlijk. Veilig. Betaalbaar.

Bij Ons Laser Clinic zorgen wij ervoor dat ontharen en huidverbetering toegankelijk voor iedereen is en blijft. Bij ons staat een goede en persoonlijke behandeling voorop. Onze kliniek is goed bereikbaar met openbaar vervoer en er is altijd parkeergelegenheid voor de deur.

De missie van ONS is om huidverzorging te bieden die de beste, meest comfortabele, veilige en effectieve is die niet-invasieve technologie kan bieden. Ons doel is om mannen en vrouwen te helpen om op hun best uit te laten zien. We streven ernaar onze prijzen betaalbaar te houden en motieven aan te bieden, zodat iedereen die een laser of huidbehandeling wil, een kans heeft om deze te krijgen.

We hebben een omgeving gecreëerd, die comfortabel en leuk is, zodat mannen en vrouwen ONS zullen zien als hun “thuis” voor huidbehandelingen en ontharing.

De kern van onze missie is, dat we beloven om elke klant met respect en waardigheid te behandelen, om de meest effectieve, comfortabele en veilige huidverzorging te bieden, die niet-invasieve technologie kan bieden; en om dat te doen tegen een eerlijke en redelijke prijs.

We beloven dat de diensten en producten die we aan onze klanten leveren, voldoen aan strenge eisen voor hoge kwaliteit, als gevolg van ijverige trainingen en certificering. Ons belangrijkste doel is om elke klant de wereld in te sturen, om er op zijn of haar best uitzien.

 

Ons Laser Clinics

Eindhoven

ONS TEAM

Maak kennis met onze specialisten

Nurcay Yilmaz

Skin Therapist

Serpil Akaydin

Skin Therapist

Naam Achternaam

Skin Therapist

Ricky Frains

Surgeon

Ons Voordelen

Voordelen van een intake