Laser ontharen

informatie

Definitief laser ontharen

“Wilt u definitief af van uw ongewenste haargroei?”

Bij ONS Laser Clinic staan de behoeften van onze cliënten centraal. Onze ervaren huidtherapeuten zijn ruim 12+ jaar gespecialiseerd in laser ontharen en bieden persoonlijke aandacht tijdens elke behandeling. Wij begrijpen dat een laserbehandeling deskundig en specialistisch werk is en daarom werken wij uitsluitend met de beste laserapparatuur. Bovendien worden onze behandelingen uitsluitend uitgevoerd door bekwame en deskundige huidtherapeuten. U kunt erop vertrouwen dat u bij ONS Laser Clinic in vertrouwde handen bent en dat wij ons best doen om een optimaal resultaat te behalen.

Expertise in de meest effectieve lasers voor ontharing

Bij ONS Laser Clinic beschikken we over de nieuwste GentleMax Pro en DEKA Again lasers, die wereldwijd als de gouden standaard gelden voor laser ontharen. Deze snelle en krachtige lasers zijn zeer effectief en comfortabel tijdens de behandeling. Afhankelijk van uw huid- en haartype zullen we de GentleMax Pro of DEKA Again-laser gebruiken. Bovendien worden alle behandelingen bij ONS Laser Clinic uitgevoerd met het unieke DCD koelingssysteem, zodat uw behandeling absoluut veilig en comfortabel is.

Maximale efficiëntie in ontharingsbehandelingen

De Candela GentleMax Pro is de krachtigste laser op de markt en biedt efficiënte ontharingsbehandelingen met minder behandelingen nodig dan met andere apparatuur. Dit kan tijd en geld besparen door het verminderen van extra behandelingen die anders nodig zouden zijn. Bij ONS Laser Clinic zijn de eerste resultaten al zichtbaar na één behandeling en, afhankelijk van het behandelgebied, kan na gemiddeld zes behandelingen een einde worden gemaakt aan ongewenste haargroei.

Onze jarenlange ervaring in onze praktijken geeft ons het vertrouwen om te stellen dat deze gegevens een betrouwbare en realistische indicatie zijn van wat u kunt verwachten van onze laser ontharingsbehandelingen.

Bij ONS Laser Clinic:

Veelgestelde vragen

Bij ONS Laser Clinic is het mogelijk om te profiteren van vergoedingen voor definitief ontharen vanuit het aanvullende pakket van de meeste zorgverzekeraars. Er is in principe geen vergoeding voor deze behandeling vanuit de basisverzekering. Gelukkig zijn wij erkend door alle zorgverzekeraars, dus u kunt bij ons terecht voor professionele laser ontharingsbehandelingen met de mogelijkheid op vergoeding.

Bij ONS Laser Clinic is het moeilijk om een exacte duur van een laserbehandeling te geven, aangezien deze afhankelijk is van verschillende factoren, zoals het behandelgebied, het haartype en de dikte van het haar. Een laserbehandeling kan variëren van enkele minuten tot meer dan een uur. Voor een betere indicatie van de verwachte behandelduur kunt u contact opnemen met ONS Laser Clinic. Onze ervaren huidtherapeuten zullen u graag vrijblijvend adviseren en een passende behandeling voorstellen op basis van uw specifieke behoefte.

Bij ONS Laser Clinic doen we er alles aan om onze cliënten zo comfortabel mogelijk te maken tijdens de laserbehandeling. Sommige mensen kunnen een lichte tinteling of een warm gevoel ervaren tijdens de behandeling, maar in het algemeen wordt de behandeling als pijnloos ervaren. Bovendien maken we gebruik van het unieke DCD koelingssysteem tijdens alle behandelingen, wat helpt om het comfort te verhogen. Als u bezorgd bent over de pijn tijdens de behandeling, kunt u altijd contact opnemen met ONS Laser Clinic om uw vragen te stellen en eventuele bezorgdheden te bespreken. Onze huidtherapeuten zullen u graag adviseren en geruststellen.

v.a. 

€25

Definitief laserontharing behandeling met de GentleMax Pro laser apparaat.

Inclusief:

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze huidtherapeuten. Wij helpen u graag verder.