Elektrisch ontharen

Service Details

Elektrisch ontharen behandeling

Bij ONS Laser Clinic bieden we behandelingen aan voor mensen die last hebben van ongewenste haargroei. De ernst en hoeveelheid van de haargroei verschilt per persoon. Sommigen hebben enkel zachte donshaartjes en anderen hebben last van donkere en dikkere haren. Of je nu te maken hebt met hypertrichose of hirsutisme, bij ONS Laser Clinic bieden onze huidtherapeuten een definitieve, betaalbare en veilige oplossing voor haargroei op plekken waar je liever geen haargroei hebt.

Bij ONS Laser Clinic bieden we ook behandelingen met elektrisch ontharen aan. Deze behandelingen zijn een effectieve manier om ongewenste haargroei te verwijderen, zonder gebruik te maken van lasers. Elektrisch ontharen is veilig en comfortabel, en kan op verschillende delen van het lichaam worden toegepast. Onze specialisten kunnen je meer informatie geven over deze behandeling en wat je kunt verwachten tijdens het proces. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een behandeling met elektrisch ontharen bij ONS Laser Clinic.

Hoe werkt een elektrisch ontharen?

Elektrisch ontharen is een effectieve behandeling om ongewenste haargroei op kleinere huidoppervlaktes te verwijderen. Onze specialisten behandelen elk haar één voor één met precisie. Tijdens de behandeling wordt een kleine, dunne naald in het haarzakje gestoken en vervolgens wordt er gedurende enkele seconden een elektrische puls van laag niveau gegeven. Dit laat de haar los en vernietigt het haarzakje voor altijd. De bestaande haar valt uit en het proces wordt herhaald voor elk haar.

Omdat elektrisch ontharen tijdrovend is, wordt deze behandeling vaak op kleinere huidoppervlaktes uitgevoerd, zoals het gezicht of de genitaliën. Als de behandeling pijnlijk is, kan de huid plaatselijk verdoofd worden.

Voordelen elektrisch ontharen

Nadelen elektrisch ontharen

Het is belangrijk om met een professionele huidtherapeut te overleggen om te bepalen of elektrisch ontharen de juiste behandeling is voor jouw specifieke behoeften en wensen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over elektrisch ontharen bij ONS Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Het resultaat van elektrisch ontharen wordt pas na verloop van tijd bereikt. Dit komt omdat de behandeling alleen effectief is op haren die zich in de actieve groeicyclus bevinden. De huidtherapeute kan de groeicyclus niet beïnvloeden, dus de behandeling zal een aantal keren moeten worden herhaald om het gewenste resultaat te behalen.

Elektrisch ontharen kan inderdaad pijnlijk zijn voor sommige mensen, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid en de dikte en kleur van het haar. De elektrische puls kan ongemakkelijk of zelfs pijnlijk aanvoelen, vooral als de behandeling op gevoelige delen van het lichaam wordt uitgevoerd. Als je bang bent dat de behandeling te pijnlijk zal zijn, kan de huid plaatselijk verdoofd worden om het ongemak te verminderen.

Een behandeling met elektrisch ontharen duurt gemiddeld 15-45 minuten, afhankelijk van de huidoppervlakte en het aantal haren dat behandeld moet worden. Het totale aantal behandelingen en de duur ervan kan variëren per persoon, afhankelijk van de haargroei en andere factoren. Naarmate het aantal behandelingen afneemt en de haargroei afneemt, worden de sessies minder frequent en duren ze minder lang.

Bij ONS Laser Clinic kun je je elektrisch laten ontharen vanaf 18 jaar. Dit is de leeftijd waarop het lichaam volgroeid is en de menstruatiecyclus is gestabiliseerd. We begrijpen dat iedereen andere behoeften heeft als het gaat om ontharing, dus als je nog vragen hebt over deze behandeling of andere behandelingen die we aanbieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder met al je vragen en zullen samen met je bekijken wat de beste behandeling is voor jouw individuele behoeften.

Als je nog vragen hebt over hoe lang een behandeling met elektrisch ontharen duurt of andere aspecten van de behandeling bij ONS Laser Clinic, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

v.a. 

€25

Elektrisch ontharing behandeling met de Cynosure Elite+ laser apparaat.

Inclusief:

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze huidtherapeuten. Wij helpen u graag verder.