Couperose

Service Details

Vaatafwijkingen in het gelaat

Couperose en spider naevus (spinnetjes) zijn twee veelvoorkomende vaatafwijkingen die het gelaat zichtbaar ontsieren. Maar ook angiomen (rode vaatzwellingen die als bolletjes op de huid liggen) komen voor.

U kunt bij ONS Laser Clinic terecht voor de behandeling van couperose, spider naevus en andere vaatafwijkingen zoals angiomen. Onze professionele huidtherapeuten maken gebruik van de vaatlaser om verwijde of uitgezette bloedvaatjes te verwijderen zonder de omgevende structuren te beschadigen. Deze behandeling is effectief en kan gebruikt worden voor vaatafwijkingen op het gelaat, maar ook voor oppervlakkige beenvaten (besenreiser). Een behandeling duurt maximaal dertig minuten en is snel en veilig. Als u last heeft van couperose, is het aan te raden om deze tijdig te behandelen om uitbreiding naar rosacea te voorkomen.

 

Behandeling vaatafwijkingen

Couperose, spider naevus en andere vaatafwijkingen zoals angiomen kunnen effectief worden behandeld met een vaatlaser. Verwijde of uitgezette bloedvaatjes worden verwijderd zonder de omgevende structuren te beschadigen. Deze techniek worden ook toegepast bij gerelateerde aandoeningen zoals oppervlakkige beenvaten (besenreiser). Een behandeling duurt maximaal dertig minuten.

Vóór en na de behandeling

Voordat de behandeling plaatsvindt, zullen de huidtherapeuten van ONS Laser Clinic eventuele contra-indicaties met u bespreken. Het is belangrijk om te vermelden dat u niet gebruind mag zijn tijdens de behandeling (door zon of zonnebank). Het is ook aanbevolen om de huid gedurende drie weken vóór de behandeling te beschermen tegen blootstelling aan de zon om het risico op verkleuring te verminderen.

Na de behandeling is het ook belangrijk om de huid gedurende drie weken te beschermen tegen blootstelling aan de zon door het gebruik van een zonnecrème met een factor van minimaal 30. Het is normaal om na de behandeling roodheid en zwelling van de huid te ervaren, evenals een licht branderig gevoel. Een verkoelende gel of crème kan worden aangebracht om enig ongemak te verminderen. Meestal verdwijnt deze zwelling en roodheid binnen twee dagen en het lichaam zal het bloedvat in de komende 6-8 weken geleidelijk opruimen.

v.a. 

€49

Couperose behandeling met de Cynosure Elite+ apparaat.

Inclusief:

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze huidtherapeuten. Wij helpen u graag verder.