Beenvaatjes

Service Details

Beenvaatjes verhelpen met laser

Beenvaatjes zijn vaatjes die op de huid zichtbaar zijn en soms pijnlijk kunnen zijn. Ze komen vaak voor op de benen en kunnen zowel bij mannen als vrouwen voorkomen. Er zijn verschillende behandelmethoden om beenvaatjes te verwijderen, afhankelijk van de ernst van de vaatjes en de persoonlijke voorkeuren.

Bij Ons Laser Clinic kunnen we gebruik maken van laserbehandelingen om beenvaatjes te verwijderen. De lasers werken door het bloed in de vaatjes te verwarmen tot een bepaalde temperatuur, waardoor de vaatjes krimpen en verdwijnen. Dit is een veilige en effectieve behandeling die weinig tot geen bijwerkingen heeft.

Behandeling van beenvaatjes

Bij ONS Laser Clinic gebruiken we de Cynosure Elite+ om bloedvaatjes op de benen en enkels te verwijderen. Deze krachtige laser is speciaal ontworpen om rode en blauwe vaatjes te verwijderen die tot 3 mm zichtbaar zijn op de huid. De Cynosure Elite+ maakt gebruik van een specifieke golflengte, waardoor het laserlicht selectief wordt opgenomen door de bloedvaten zonder het omliggende weefsel te beïnvloeden. De behandeling is doeltreffend en veroorzaakt geen littekenvorming. Alle delen van het lichaam kunnen behandeld worden met deze techniek.

Het resultaat van de behandeling

Het resultaat van een behandeling met de  Cynosure Elite+ is afhankelijk van de dikte en diepte van de vaatjes die verwijderd worden. Oppervlakkige vaatjes geven meestal direct een zichtbaar resultaat, terwijl dieperliggende en dikkere vaatjes mogelijk een extra behandeling nodig hebben. Soms kunnen na de behandeling tijdelijk nog zichtbare vaatjes blijven totdat het lichaam de restanten heeft opgeruimd. Houd er rekening mee dat na verloop van jaren ook weer nieuwe beenvaatjes kunnen ontstaan en dat in dat geval een nieuwe laserbehandeling nodig kan zijn. Bij Ons Laser Clinic kunnen we u helpen om deze vervelende beenvaatjes definitief te verwijderen.

Veelgestelde vragen

De behandeling is gevoelig maar niet pijnlijk en wordt door de meeste mensen goed verdragen. Een laserpuls voelt als een elastiekje dat tegen de huid aan schiet of als speldenprikken. Na de behandeling wordt de huid gekoeld om eventueel ongemak te verminderen.

De behandeling van beenvaatjes duurt afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Een behandeling van enkele kleine vaatjes zal ongeveer 15 minuten duren, terwijl de behandeling van een middelgroot gebied ongeveer 30 minuten kan duren.

Laser-technologie wordt al jaren gebruikt om kleine spataderen te behandelen en weg te halen. Een vaatlaser produceert licht met grote energie die wordt geabsorbeerd door oxyhemoglobine (zorgt voor zuurstoftransport in het bloed).

Deze energie wordt vervolgens omgezet in warmte waardoor het vaatje dichtschroeit. Afhankelijk van de hoeveelheid energie en de tijdsduur waarin deze wordt vrijgegeven, worden grotere of kleinere vaten behandeld.

Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut met u bespreken wat u kunt verwachten na de behandeling en hoe u het beste voor uw huid kunt zorgen. Zo kunt u het beste resultaat behalen en kunt u weer met vertrouwen uw benen laten zien.

v.a. 

€49

Beenvaat behandeling met de Cynosure Elite+ apparaat.

Inclusief:

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze huidtherapeuten. Wij helpen u graag verder.