Welkom bij ONS Laser Clinic

Beenvaatjes
onze specialiteit

Onze specialisten bieden allerlei soorten laserbehandelingen aan zoals, het verwijderen van rode vaatjes, couperose, rosacea, pigmentvlekken, beenvaatjes en uiteraard laser ontharen.

4.7

4.5/5

ONZE SPECIALITEIT

Wat zijn beenvaatjes?

Beenvaatjes zijn vaatjes die op de huid zichtbaar zijn en soms pijnlijk kunnen zijn. Ze komen vaak voor op de benen en kunnen zowel bij mannen als vrouwen voorkomen. Er zijn verschillende behandelmethoden om beenvaatjes te verwijderen, afhankelijk van de ernst van de vaatjes en de persoonlijke voorkeuren.

Bij Ons Laser Clinic kunnen we gebruik maken van laserbehandelingen om beenvaatjes te verwijderen. De lasers werken door het bloed in de vaatjes te verwarmen tot een bepaalde temperatuur, waardoor de vaatjes krimpen en verdwijnen. Dit is een veilige en effectieve behandeling die weinig tot geen bijwerkingen heeft.

Hair removal, body care and female beauty

Gratis intakegesprek & huidanalyse

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten zijn klaar om je te begeleiden bij het verwijderen van jouw beenvaatjes, zodat je zelf kunt ervaren hoe wij te werk gaan.

Behandelingen

Verbeteren van het uiterlijk, levens veranderen

a phlebologist examines a patient with varicose veins on his leg. phlebology - study of venous pathologies of the lower extremities

Beenvaatjes

Beenvaatjes pijnloos laten behandelen met vaatlaser.
elektrisch-ontharen-ons-laser-clinic-eindhoven

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is een medische behandeling die gebruikmaakt van elektrische impulsen om overtollig haar te verwijderen.
laserontharing-onslaserclinic-eindhoven

Laser ontharen

Effectieve manier om permanent ongewenst haar te verwijderen op verschillende delen van het...
pigmentvlekken-behandeling-ons-laserclinic

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken op snelle en veilige wijze door ONS laten verwijderen.
rosacea-couperose-behandeling-ons-laser-clinics

Couperose

Verwijde of uitgezette bloedvaatjes op het gezicht laten verwijderen.
Salon 7
deka-again-apparaat-ons-laser-clinic
laser-cynosure-elite-laserontharing-pigment-ons-laser-clinic-eindhoven
ons-team

Over ons

Wij helpen u om uw doelen te bereiken

Wij zijn zeer trots op alle resultaten die wij hebben behaald.

Bij ONS Laser Clinic staan drie jonge ondernemers aan het roer, die ook nog eens zussen zijn. Wie op zoek is naar professionele huidverbetering en ontharing, is welkom bij onze kliniek. Onze specialisten bieden allerlei soorten laserbehandelingen aan, zoals het verwijderen van rode vaatjes, couperose, rosacea, pigmentvlekken, beenvaatjes en natuurlijk laser ontharing.

Waarom Ons?

Herstel. Verjong. Verheug.

Ons Laser Clinic

Eindhoven

“Omdat wij altijd de beste en kwalitatief hoogstaande service voor u en uw toekomst bieden.”

Gecertificeerde Specialisten

ONS Laser Clinic beschikt over gecertificeerde specialisten die u met de meest geavanceerde technologie en apparatuur kunnen helpen om van uw klachten af te komen.

Geavanceerde technologie

Wij maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals de Candela Gentle Max Pro, Cynosure Elite + en DEKA-Again.

12+ jaar ervaring

ONS Laser Clinic heeft 12+ jaar ervaring in het behandelen van laser ontharing, pigmentvlekken, vaatjes en andere huidafwijkingen.

Prijs-kwaliteitverhouding

De kern van onze missie is om elke klant met respect en waardigheid te behandelen tegen een eerlijke en redelijke prijs.

Ons werkwijze

Wat goed is nog
beter maken

Verbeterde huidkwaliteit bij ONS Laser Clinic door gebruik van geavanceerde technologie en behandeling door gecertificeerde specialisten volgens een beproefde werkwijze in 4 stappen: afspraak, intakegesprek, behandeling en nazorg/vervolg afspraak.

google recensies

Positieve beoordeling van onze klanten

“We doen altijd ons best om aan uw wensen te voldoen”

Geweldige zaak met lieve mensen die hun werk echt goed doen! Ik laat mijn wenkbrauwen al jaren doen bij Olcay en nu recent ook bij Zerin. Ze zijn echt de beste!

Tessa Stoutjesdijk Google review

Nour is een hele goede vrouw en ik heb heel mooi resultaat gezien met lase.

Reem Zaza Google review

Ik ben super tevreden over alle behandelingen die ik hier doe, zoals epileren en laseren. Er wordt ontzettend hygiënisch gewerkt en dat is zo belangrijk (vooral bij deze behandelingen). De dames zijn erg vriendelijk en professioneel en weten precies wat ze doen. Ik kan echt iedereen adviseren om hier te komen.

Aphrodite Google review

Ik ben bij veel salons geweest voor laserontharing, telkens werd er mij beloofd dat ik goed resultaat zou zien. Echter werd er telkens gelogen hierover, toen ik Nurcay voor het eerst ontmoette, vroeg ik haar om alleen maar eerlijk te zijn tegen mij en dat is ook het gene wat ze altijd doet. Ze kiest voor kwaliteit boven kwantiteit en neemt ook echt de tijd om dit te realiseren. Veel mensen die ik ken zijn op mijn advies ook naar onsbeautysalon gegaan en ze gaan er nog steeds naar toe. Goede service en altijd plek!

Sarah Rashed Google review

Mijn eerste ervaring met laser behandeld is dankzij de eigenaares, boven verwachting goed verlopen. Hygiënisch tewerk gaan kent deze mevrouw als geen ander. Binnenkomst behandelkamer uiterst schoon Werkt secuur en verstaat haar vak. Aanrader voor iedereen die wilt laseren.

Cookie Monster Google review